Online Roulette RSS

Dagelijks het laatste online roulette nieuws voor jou verzameld

‘Ajax en PSV dreigen strijd om Lombaerts te verliezen’

Ajax en PSV hebben al een tijdje verregaande interesse in de 31-jarige Nicolas Lombaerts. Nu is bekend geworden dat ook Anderlecht hem over wil nemen van Zenith St. Petersburg. Dat weet de Belgische krant La Dernière Heure te melden. Vorig seizoen probeerde de Belgische recordkampioen de Rode Duivel ook al vast te leggen, maar dat […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Ajax en PSV dreigen strijd om Lombaerts te verliezen’

Ajax en PSV hebben al een tijdje verregaande interesse in de 31-jarige Nicolas Lombaerts. Nu is bekend geworden dat ook Anderlecht hem over wil nemen van Zenith St. Petersburg. Dat weet de Belgische krant La Dernière Heure te melden. Vorig seizoen probeerde de Belgische recordkampioen de Rode Duivel ook al vast te leggen, maar dat […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *