‘Bazoer kan overstap maken naar Arsenal, Chelsea en Manchester City’

Er is nog steeds genoeg belangstelling voor Riechedly Bazoer. Bij Ajax is hij op een zijspoor beland maar Premier League giganten als Arsenal, Chelsea en Manchester City zijn nog steeds in de markt voor hem. Dit weten diverse Britse kranten vandaag te melden. De twintigjarige middenvelder, was vorig seizoen onder Frank de Boer een vaste […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Bazoer kan overstap maken naar Arsenal, Chelsea en Manchester City’

Er is nog steeds genoeg belangstelling voor Riechedly Bazoer. Bij Ajax is hij op een zijspoor beland maar Premier League giganten als Arsenal, Chelsea en Manchester City zijn nog steeds in de markt voor hem. Dit weten diverse Britse kranten vandaag te melden. De twintigjarige middenvelder, was vorig seizoen onder Frank de Boer een vaste […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

LIKE! ons op TWITTER!