Online Roulette RSS

Dagelijks het laatste online roulette nieuws voor jou verzameld

‘Ajax heeft veertien miljoen euro over voor Belgisch International’

Ajax heeft interesse in Belgisch international Dries Mertens. De Amsterdammers hopen Napoli te verleiden met een bod van veertien miljoen euro. Dit weet The Daily Star te melden. Of Napoli open staat voor vertrek van één van haar lievelingen valt te betwijfelen. De aanvaller scoorde al tien keer dit seizoen. Naast Ajax worden ook clubs […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Ajax heeft veertien miljoen euro over voor Belgisch International’

Ajax heeft interesse in Belgisch international Dries Mertens. De Amsterdammers hopen Napoli te verleiden met een bod van veertien miljoen euro. Dit weet The Daily Star te melden. Of Napoli open staat voor vertrek van één van haar lievelingen valt te betwijfelen. De aanvaller scoorde al tien keer dit seizoen. Naast Ajax worden ook clubs […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *