Online Roulette RSS

Dagelijks het laatste online roulette nieuws voor jou verzameld

‘Ajax ontvangt 9 miljoen voor El Ghazi, transfer binnen 24 uur afgerond’

De transfer van Anwar El Ghazi naar het Franse Lille is bijna in kannen en kruiken. Naar verluidt word de overgang de komende 24 uur afgerond. Ajax zou een transfersom van negen miljoen euro voor hem vangen, exclusief bonussen. Dit weet journalist Mike Verweij te melden via zijn Twitteraccount. Ajax heeft ook een doorverkoopclausule voor […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Ajax ontvangt 9 miljoen voor El Ghazi, transfer binnen 24 uur afgerond’

De transfer van Anwar El Ghazi naar het Franse Lille is bijna in kannen en kruiken. Naar verluidt word de overgang de komende 24 uur afgerond. Ajax zou een transfersom van negen miljoen euro voor hem vangen, exclusief bonussen. Dit weet journalist Mike Verweij te melden via zijn Twitteraccount. Ajax heeft ook een doorverkoopclausule voor […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *