Online Roulette RSS

Dagelijks het laatste online roulette nieuws voor jou verzameld

‘Davy Klaassen kan veel toevoegen bij Everton’

Davy Klaassen is een rijp voor een verdere stap in zijn carriere. Dat vinden voetbalanalisten Erik Meijer en Arno Vermeulen. Een transfer zou dan ook lonken voor de aanvoerder van Ajax. “Davy Klaassen is de beste speler van de Eredivisie”, stelt Meijer, oud-speler van onder meer PSV, Bayer Leverkusen, Hamburger SV en Liverpool in gesprek […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Davy Klaassen kan veel toevoegen bij Everton’

Davy Klaassen is een rijp voor een verdere stap in zijn carriere. Dat vinden voetbalanalisten Erik Meijer en Arno Vermeulen. Een transfer zou dan ook lonken voor de aanvoerder van Ajax. “Davy Klaassen is de beste speler van de Eredivisie”, stelt Meijer, oud-speler van onder meer PSV, Bayer Leverkusen, Hamburger SV en Liverpool in gesprek […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *