Online Roulette RSS

Dagelijks het laatste online roulette nieuws voor jou verzameld

OFFICIEEL: Ajax verliest vleugelspits aan Reading

Pelle Clement zet zijn carriere voort bij het Engelse Reading. Dit meldt de club vandaag via haar digitale huis. In Amsterdam had hij nog een contract tot medio 2018. De aanvallende middenvelder speelde sinds 2006 in de jeugdopleiding van Ajax. Op 26 oktober 2016 maakte hij zijn debuut in het eerste elftal in de KNVB […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OFFICIEEL: Ajax verliest vleugelspits aan Reading

Pelle Clement zet zijn carriere voort bij het Engelse Reading. Dit meldt de club vandaag via haar digitale huis. In Amsterdam had hij nog een contract tot medio 2018. De aanvallende middenvelder speelde sinds 2006 in de jeugdopleiding van Ajax. Op 26 oktober 2016 maakte hij zijn debuut in het eerste elftal in de KNVB […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *