Fenerbahce houdt Van Persie aan zijn contract

het ziet er niet naar uit dat Robin van Persie naar Feyenoord vertrekt. Zijn club Fenerbahce houdt hem namelijk aan zijn contract. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden. de trainer Aykut Kocaman heeft hem een prominente plek in zijn elftal toegezegt. Geruchten dat hij zijn rugnummer kwijt zou raken, of zelf een frontale breuk […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Fenerbahce houdt Van Persie aan zijn contract

het ziet er niet naar uit dat Robin van Persie naar Feyenoord vertrekt. Zijn club Fenerbahce houdt hem namelijk aan zijn contract. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden. de trainer Aykut Kocaman heeft hem een prominente plek in zijn elftal toegezegt. Geruchten dat hij zijn rugnummer kwijt zou raken, of zelf een frontale breuk […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

LIKE! ons op TWITTER!