Online Roulette RSS

Dagelijks het laatste online roulette nieuws voor jou verzameld

Ajax strikt doelman Lamprou voor één seizoen

Ajax gaat zich versterken met Kostas Lamprou. Volgens de Telegraaf gaat hij een contract voor één seizoen ondertekenen. Lamprou was transfervrij nadat hij afzag van contractverlenging bij Willem II. Vanwege de blessures Norbert Alblas, Indy Groothuizen en Mateusz Gorski besloot Ajax nog een derde doelman aan te trekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ajax strikt doelman Lamprou voor één seizoen

Ajax gaat zich versterken met Kostas Lamprou. Volgens de Telegraaf gaat hij een contract voor één seizoen ondertekenen. Lamprou was transfervrij nadat hij afzag van contractverlenging bij Willem II. Vanwege de blessures Norbert Alblas, Indy Groothuizen en Mateusz Gorski besloot Ajax nog een derde doelman aan te trekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *