BREAKING: ‘Ajax wil speler van Osijek aan selectie toevoegen’

Ajax heeft interesse in Mateo Barac. Hij is een verdediger die onder contract staat bij het Kroatische Osijek. De ploeg die gisteren PSV uitschakelde in de voorronde van de Europa League. Dit weet de Telegraaf vanmorgen te melden. De krant schrijft: “Scouts van Ajax bekeken de 23-jarige verdediger vanaf de tribune in het stadion Gradski. […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BREAKING: ‘Ajax wil speler van Osijek aan selectie toevoegen’

Ajax heeft interesse in Mateo Barac. Hij is een verdediger die onder contract staat bij het Kroatische Osijek. De ploeg die gisteren PSV uitschakelde in de voorronde van de Europa League. Dit weet de Telegraaf vanmorgen te melden. De krant schrijft: “Scouts van Ajax bekeken de 23-jarige verdediger vanaf de tribune in het stadion Gradski. […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

LIKE! ons op TWITTER!