Online Roulette RSS

Dagelijks het laatste online roulette nieuws voor jou verzameld

‘FC Barcelona-speler denkt nog na over vertrek naar Ajax’

Ajax is nog steeds opzoek naar een nieuwe flankspeler. Eerder trokken de Amsterdammers aan het kortste eind voor Richarlison. Hij vertrok naar Watford. Maar wellicht dat Munir El Haddadi toch besluiten om naar de Eredivisie te komen. Volgens het medium Sport denkt hij nog na over een stap richting de Eredivisie. De Marokkaan is met […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘FC Barcelona-speler denkt nog na over vertrek naar Ajax’

Ajax is nog steeds opzoek naar een nieuwe flankspeler. Eerder trokken de Amsterdammers aan het kortste eind voor Richarlison. Hij vertrok naar Watford. Maar wellicht dat Munir El Haddadi toch besluiten om naar de Eredivisie te komen. Volgens het medium Sport denkt hij nog na over een stap richting de Eredivisie. De Marokkaan is met […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *