Online Roulette RSS

Dagelijks het laatste online roulette nieuws voor jou verzameld

‘Tottenham in Amsterdam voor Davinson Sanchez’

Tottenham Hotspur zou in Amsterdam zijn om te praten over een transfer van Davinson Sanchez. Naar verluidt hebben de Spurs veertig miljoen euro over voor de sterkhouder van Ajax. Dit weten diverse Engelse media te melden. Een vertrek van Sánchez zou een hard gelag zijn voor de Amsterdamse Eredivisie-topclub, maar 40 miljoen euro betekent wel […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

‘Tottenham in Amsterdam voor Davinson Sanchez’

Tottenham Hotspur zou in Amsterdam zijn om te praten over een transfer van Davinson Sanchez. Naar verluidt hebben de Spurs veertig miljoen euro over voor de sterkhouder van Ajax. Dit weten diverse Engelse media te melden. Een vertrek van Sánchez zou een hard gelag zijn voor de Amsterdamse Eredivisie-topclub, maar 40 miljoen euro betekent wel […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.