‘Ajax wil deze week zelf toeslaan op transfermarkt’

Ajax wil deze week toeslaan op de transfermarkt. Dit weet de Telegraaf te melden. De Amsterdammers zouden ver zijn met een verdediger van wie de naam geheim word gehouden. Op het verlanglijstje van Keizer prijkt volgens de krant naast nóg een verdediger ook een (controlerende) middenvelder en bij een buitenkansje ook nog een aanvaller.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Ajax wil deze week zelf toeslaan op transfermarkt’

Ajax wil deze week toeslaan op de transfermarkt. Dit weet de Telegraaf te melden. De Amsterdammers zouden ver zijn met een verdediger van wie de naam geheim word gehouden. Op het verlanglijstje van Keizer prijkt volgens de krant naast nóg een verdediger ook een (controlerende) middenvelder en bij een buitenkansje ook nog een aanvaller.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

LIKE! ons op TWITTER!