Online Roulette RSS

Dagelijks het laatste online roulette nieuws voor jou verzameld

DEFINITIEF: Davinson Sanchez voor 42 miljoen euro naar Tottenham

Davinson Sanchez zet zijn carriere definitief voort bij Tottenham Hotspur. Ajax ontvangt naar verluidt 42 miljoen euro voor hem. Dit is een transferrecord. De verdediger stond nog tot en met 30 juni 2021 onder contract bij Ajax. Sánchez werd op 12 juni 1996 geboren in Caloto, Colombia. De international maakte op 13 augustus 2016 zijn […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DEFINITIEF: Davinson Sanchez voor 42 miljoen euro naar Tottenham

Davinson Sanchez zet zijn carriere definitief voort bij Tottenham Hotspur. Ajax ontvangt naar verluidt 42 miljoen euro voor hem. Dit is een transferrecord. De verdediger stond nog tot en met 30 juni 2021 onder contract bij Ajax. Sánchez werd op 12 juni 1996 geboren in Caloto, Colombia. De international maakte op 13 augustus 2016 zijn […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *