Online Roulette RSS

Dagelijks het laatste online roulette nieuws voor jou verzameld

Voormalig Ajax-talent duikt op bij NEC

Voormalig Ajax-talent Adham El Idrissi loopt deze week stage bij NEC. Hij deed dit eerder al bij PEC Zwolle maar wist daar niet te overtuigen. El Idrissi stond maandag voor het eerst op het trainingsveld bij NEC en mag zich deze week proberen te bewijzen. El Idrissi begon in de D3 van Ajax en doorliep […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voormalig Ajax-talent duikt op bij NEC

Voormalig Ajax-talent Adham El Idrissi loopt deze week stage bij NEC. Hij deed dit eerder al bij PEC Zwolle maar wist daar niet te overtuigen. El Idrissi stond maandag voor het eerst op het trainingsveld bij NEC en mag zich deze week proberen te bewijzen. El Idrissi begon in de D3 van Ajax en doorliep […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *