Online Roulette RSS

Dagelijks het laatste online roulette nieuws voor jou verzameld

OFFICIEEL: Feyenoord contracteert Robin van Persie

Robin van Persie keert terug als speler van Feyenoord. Hij komt transfervrij over van Fenerbahce. Maandag zal hij zijn contract ondertekenen bij de Rotterdammers. Dit melden ze via hun digitale kanalen. Op deze manier keert Van Persie na veertien jaar terug op het oude nest. In 2004 verruilde hij Feyenoord voor Arsenal. Na acht jaar […]

The post OFFICIEEL: Feyenoord contracteert Robin van Persie appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OFFICIEEL: Feyenoord contracteert Robin van Persie

Robin van Persie keert terug als speler van Feyenoord. Hij komt transfervrij over van Fenerbahce. Maandag zal hij zijn contract ondertekenen bij de Rotterdammers. Dit melden ze via hun digitale kanalen. Op deze manier keert Van Persie na veertien jaar terug op het oude nest. In 2004 verruilde hij Feyenoord voor Arsenal. Na acht jaar […]

The post OFFICIEEL: Feyenoord contracteert Robin van Persie appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OFFICIEEL: Feyenoord contracteert Robin van Persie

Robin van Persie keert terug als speler van Feyenoord. Hij komt transfervrij over van Fenerbahce. Maandag zal hij zijn contract ondertekenen bij de Rotterdammers. Dit melden ze via hun digitale kanalen. Op deze manier keert Van Persie na veertien jaar terug op het oude nest. In 2004 verruilde hij Feyenoord voor Arsenal. Na acht jaar […]

The post OFFICIEEL: Feyenoord contracteert Robin van Persie appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *