Online Roulette RSS

Dagelijks het laatste online roulette nieuws voor jou verzameld

HARDE KEUZES bij PSV: ‘Vijftal moet vertrekken’

PSV heeft een harde boodschap voor vijf van haar selectiespelers. Dani van der Moot, Philippe Rommens, Bram van Vlerken, Marcel Ritzmaier en Joey Konings moeten aan het eind van het seizoen vertrekken bij de Eindhovenaren. Hun aflopende contracten zullen niet verlengd worden. “PSV dankt hen allemaal voor hun inzet en wenst het vijftal veel succes […]

The post HARDE KEUZES bij PSV: ‘Vijftal moet vertrekken’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HARDE KEUZES bij PSV: ‘Vijftal moet vertrekken’

PSV heeft een harde boodschap voor vijf van haar selectiespelers. Dani van der Moot, Philippe Rommens, Bram van Vlerken, Marcel Ritzmaier en Joey Konings moeten aan het eind van het seizoen vertrekken bij de Eindhovenaren. Hun aflopende contracten zullen niet verlengd worden. “PSV dankt hen allemaal voor hun inzet en wenst het vijftal veel succes […]

The post HARDE KEUZES bij PSV: ‘Vijftal moet vertrekken’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *