Online Roulette RSS

Dagelijks het laatste online roulette nieuws voor jou verzameld

‘In Premier League actieve Nederlander hoopt op Ajax’

Een speler uit de Engelse Premier League voelt wel wat voor een treugkeer naar Ajax. Het gaat om de 27-jarige Marvin Zeegelaar die momenteel onder contract staat bij Watford. “Of ik terug zou willen bij Ajax? Ja, waarom niet? Het is de club uit mijn geboortestad, ik ken de club en ik houd van de […]

The post ‘In Premier League actieve Nederlander hoopt op Ajax’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘In Premier League actieve Nederlander hoopt op Ajax’

Een speler uit de Engelse Premier League voelt wel wat voor een treugkeer naar Ajax. Het gaat om de 27-jarige Marvin Zeegelaar die momenteel onder contract staat bij Watford. “Of ik terug zou willen bij Ajax? Ja, waarom niet? Het is de club uit mijn geboortestad, ik ken de club en ik houd van de […]

The post ‘In Premier League actieve Nederlander hoopt op Ajax’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *