Online Roulette RSS

Dagelijks het laatste online roulette nieuws voor jou verzameld

BREAKING: Enorme transferklap voor PSV: ‘We willen niet eens met ze praten’

PSV zou haar selectie nog dolgraag een impuls willen geven met de komst van een nieuwe middenvelder maar Erick Gutierrez lijkt dit niet te gaan worden. Vicevoorzitter Andrés Fassi van het Mexicaanse CF Pachuca vertelt namelijk in een interview met FOX Sports: “Guti is een hele speciale speler, een international en een van de belangrijkste […]

The post BREAKING: Enorme transferklap voor PSV: ‘We willen niet eens met ze praten’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BREAKING: Enorme transferklap voor PSV: ‘We willen niet eens met ze praten’

PSV zou haar selectie nog dolgraag een impuls willen geven met de komst van een nieuwe middenvelder maar Erick Gutierrez lijkt dit niet te gaan worden. Vicevoorzitter Andrés Fassi van het Mexicaanse CF Pachuca vertelt namelijk in een interview met FOX Sports: “Guti is een hele speciale speler, een international en een van de belangrijkste […]

The post BREAKING: Enorme transferklap voor PSV: ‘We willen niet eens met ze praten’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *