Online Roulette RSS

Dagelijks het laatste online roulette nieuws voor jou verzameld

BREAKING: ‘PSV bereikt akkoord en versterkt zich met WK-international’

PSV heeft een akkoord bereikt met het Turkse Bursaspor over de transfer van Aziz Behich. Naar verluidt betalen de Eindhovenaren vier miljoen euro voor de international van Australie. Dit weet beIN Sports te melden. Behich kwam afgelopen zomer ook met Australië uit op het WK in Rusland, waar hij in alle wedstrijden een basisplaats had […]

The post BREAKING: ‘PSV bereikt akkoord en versterkt zich met WK-international’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BREAKING: ‘PSV bereikt akkoord en versterkt zich met WK-international’

PSV heeft een akkoord bereikt met het Turkse Bursaspor over de transfer van Aziz Behich. Naar verluidt betalen de Eindhovenaren vier miljoen euro voor de international van Australie. Dit weet beIN Sports te melden. Behich kwam afgelopen zomer ook met Australië uit op het WK in Rusland, waar hij in alle wedstrijden een basisplaats had […]

The post BREAKING: ‘PSV bereikt akkoord en versterkt zich met WK-international’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *