Online Roulette RSS

Dagelijks het laatste online roulette nieuws voor jou verzameld

Ronald Koeman wil verrassende Ajacied selecteren voor Nederlands elftal

Bondscoach Ronald Koeman wil Noussair Mazraoui gaan selecteren voor Oranje. Hij heeft ook een Marokkaans paspoort dus enige haast lijkt geboden. De Telegraaf schrijft op zaterdag: “Bondscoach Ronald Koeman heeft Ajax-verdediger Noussair Mazraoui gevraagd of hij wil uitkomen voor het Nederlands elftal. De 20-jarige rechtsback, die een spectaculaire ontwikkeling doormaakt, is 48 uur geleden samen […]

The post Ronald Koeman wil verrassende Ajacied selecteren voor Nederlands elftal appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ronald Koeman wil verrassende Ajacied selecteren voor Nederlands elftal

Bondscoach Ronald Koeman wil Noussair Mazraoui gaan selecteren voor Oranje. Hij heeft ook een Marokkaans paspoort dus enige haast lijkt geboden. De Telegraaf schrijft op zaterdag: “Bondscoach Ronald Koeman heeft Ajax-verdediger Noussair Mazraoui gevraagd of hij wil uitkomen voor het Nederlands elftal. De 20-jarige rechtsback, die een spectaculaire ontwikkeling doormaakt, is 48 uur geleden samen […]

The post Ronald Koeman wil verrassende Ajacied selecteren voor Nederlands elftal appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *