Online Roulette RSS

Dagelijks het laatste online roulette nieuws voor jou verzameld

Felle kritiek op Kasper Dolberg: ‘Hij vermoord hem bijna’

Denemarken won gisteren in de Nations League met 2-1 van Wales. Tijdens de wedstrijd was er een incident te betreuren tussen Kasper Dolberg en het wonderkind van Arsenal Ethan Ampadu. Ashley Williams, speler van Wales, was ziedend. “Ik vind dat Ampadu daar bijna werd vermoord.. Je kan niet iemand op die manier in de reclameborden […]

The post Felle kritiek op Kasper Dolberg: ‘Hij vermoord hem bijna’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Felle kritiek op Kasper Dolberg: ‘Hij vermoord hem bijna’

Denemarken won gisteren in de Nations League met 2-1 van Wales. Tijdens de wedstrijd was er een incident te betreuren tussen Kasper Dolberg en het wonderkind van Arsenal Ethan Ampadu. Ashley Williams, speler van Wales, was ziedend. “Ik vind dat Ampadu daar bijna werd vermoord.. Je kan niet iemand op die manier in de reclameborden […]

The post Felle kritiek op Kasper Dolberg: ‘Hij vermoord hem bijna’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *