Online Roulette RSS

Dagelijks het laatste online roulette nieuws voor jou verzameld

TEGENAANVAL: ‘Ajax valt aan en klopt aan bij Europese topclub’

De spelers van Ajax zijn zeer gewild op de internationale transfermarkt en daarom gaan de Amsterdammers in de tegenaanval. Volgens Italiaanse media, waaronder Calciomercato, is Ajax daadwerkelijk geïnteresseerd in Moise Kean. De jonge aanvaller werd al vaker genoemd in relatie tot Eredivisie-topclubs. Een paar dagen geleden werd zijn naam nog geopperd als ruilmiddel in de […]

The post TEGENAANVAL: ‘Ajax valt aan en klopt aan bij Europese topclub’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

TEGENAANVAL: ‘Ajax valt aan en klopt aan bij Europese topclub’

De spelers van Ajax zijn zeer gewild op de internationale transfermarkt en daarom gaan de Amsterdammers in de tegenaanval. Volgens Italiaanse media, waaronder Calciomercato, is Ajax daadwerkelijk geïnteresseerd in Moise Kean. De jonge aanvaller werd al vaker genoemd in relatie tot Eredivisie-topclubs. Een paar dagen geleden werd zijn naam nog geopperd als ruilmiddel in de […]

The post TEGENAANVAL: ‘Ajax valt aan en klopt aan bij Europese topclub’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *