Online Roulette RSS

Dagelijks het laatste online roulette nieuws voor jou verzameld

Oude bekende flirt met PSV: ‘Als jullie me terugwillen…’

Op dit moment maakt Jetro Willems zijn minuten bij het Duitse Eintracht Frankfurt. De linksback hoopt de ‘Wijnaldum-route’ te kunnen bewandelen: via een subtopper naar een echte topclub. “Zeker. Ik ben relatief jong. Ik ben 24, met veel ervaring. Misschien duurt het bij mij een jaartje langer. Bij hem was het binnen een jaar. We […]

The post Oude bekende flirt met PSV: ‘Als jullie me terugwillen…’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Oude bekende flirt met PSV: ‘Als jullie me terugwillen…’

Op dit moment maakt Jetro Willems zijn minuten bij het Duitse Eintracht Frankfurt. De linksback hoopt de ‘Wijnaldum-route’ te kunnen bewandelen: via een subtopper naar een echte topclub. “Zeker. Ik ben relatief jong. Ik ben 24, met veel ervaring. Misschien duurt het bij mij een jaartje langer. Bij hem was het binnen een jaar. We […]

The post Oude bekende flirt met PSV: ‘Als jullie me terugwillen…’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *