Online Roulette RSS

Dagelijks het laatste online roulette nieuws voor jou verzameld

‘Frank Arnesen wil PSV meteen keiharde transferklap uitdelen’

Afgelopen maand verruilde Frank Arnesen PSV voor het technisch directeurschap bij Anderlecht. In die functie wil hij zijn oude werkgever nu een hak zetten. Het medium VoetbalNieuws.be heeft namelijk vernomen dat Anderlecht graag Héritier Deyonge wil aantrekken. De 16-jarige Belgische linksback speelt momenteel voor PSV en kan ook rekenen op interesse van AS Monaco en […]

The post ‘Frank Arnesen wil PSV meteen keiharde transferklap uitdelen’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Frank Arnesen wil PSV meteen keiharde transferklap uitdelen’

Afgelopen maand verruilde Frank Arnesen PSV voor het technisch directeurschap bij Anderlecht. In die functie wil hij zijn oude werkgever nu een hak zetten. Het medium VoetbalNieuws.be heeft namelijk vernomen dat Anderlecht graag Héritier Deyonge wil aantrekken. De 16-jarige Belgische linksback speelt momenteel voor PSV en kan ook rekenen op interesse van AS Monaco en […]

The post ‘Frank Arnesen wil PSV meteen keiharde transferklap uitdelen’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *