Online Roulette RSS

Dagelijks het laatste online roulette nieuws voor jou verzameld

‘Arjen Robben pakt uit en neemt mogelijk een drastische beslissing’

Arjen Robben is bezig aan zijn laatste maanden als speler van Bayern Munchen. Na dit seizoen zal hij gaan vertrekken. Alleen is zijn nieuwe werkgever nog onbekend. Mogelijk neemt hij een lange aanloopperiode voor zijn volgende club.

Robben is recentelijk gelinkt aan een transfer naar de Amerikaanse Major League Soccer (MLS). Het is een optie om deze zomer direct ergens aan de slag te gaan, maar mede vanwege zijn blessureverleden zou hij er ook voor kunnen kiezen om pas volgend jaar aan te treden om zich zo optimaal op te laden. Het volgende MLS-seizoen begint in maart 2020.

Het is niet duidelijk of Robben deze optie inderdaad ambieert. Door een hardnekkige blessure speelde de aanvaller eind november zijn laatste wedstrijd voor Bayern München en dus zou een dergelijke beslissing een wel erg lange periode zonder officiële wedstrijd betekenen, zeker op die leeftijd (35).

The post ‘Arjen Robben pakt uit en neemt mogelijk een drastische beslissing’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *