Online Roulette RSS

Dagelijks het laatste online roulette nieuws voor jou verzameld

‘Van Bronckhorst moet nieuwe hoofdtrainer worden van SC Heerenveen’

Giovanni van Bronckhorst is bij Feyenoord bezig aan zijn laatste maanden als trainer. Aan het einde van het seizoen stopt de samenwerking. Hij kan terugkijken op een goede periode met diverse prijzen waaronder zelfs het landskampioenschap. Waar hij volgend seizoen aan het roer staat is nog onbekend.

“Dat vroeg ik me ook af”, opent Johan Derksen in Veronica Inside op de vraag waarom Van Bronckhorst nog geen nieuw onderdak heeft gevonden. “Hij heeft prijzen gewonnen, is een heel beschaafde jongen en is een boegbeeld voor je club. Maar de mensen zien geen echte trainer/coach in hem, terwijl hij heeft aangetoond dat hij harde beslissingen durft te nemen. Er is eigenlijk niets op die jongen aan te merken.”

Derksen noemt een opvallende nieuwe club voor Van Bronckhorst. “Ik had verwacht dat een buitenlandse club hem misschien wel zou halen vanwege zijn internationale carrière, maar voor een club als Heerenveen…” Volgens Wilfred Genee is dat een onwaarschijnlijke stap, maar countert Derksen: “Je hoeft je neus toch niet op te halen voor een club als Heerenveen? Dat is een fantastische club om voor te werken. Ik zou het wel weten als ik daar werkte. Je haalt een echte gentlemen binnen.”

 

The post ‘Van Bronckhorst moet nieuwe hoofdtrainer worden van SC Heerenveen’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *