Online Roulette RSS

Dagelijks het laatste online roulette nieuws voor jou verzameld

‘Einde seizoen voor Hirving Lozano’

Hirving Lozano ging er gisteren in de wedstrijd tegen Willem II met een ogenschijnlijk zware blessure van af. Gevreesd wordt nu dat het einde van het seizoen is voor de vleugelflitser.

Het rechterbeen van Lozano kwam tussen de twee benen van de inglijdende Heerkens terecht en bleef ‘haken’. De vleugelaanvaller schreeuwde het uit van de pijn en greep direct naar zijn knie. Vervolgens werd Lozano gedurende enkele minuten behandeld op het veld van het Willem II Stadion. De Mexicaan moest uiteindelijk per brancard het veld af en werd vervangen door Gastón Pereiro.

Lozano lijkt op het eerste gezicht een ernstige knieblessure overgehouden aan de botsing met Heerkens. In dat geval gaat hij de resterende competitiewedstrijden, tegen AZ op zondag 12 mei en Heracles Almelo op woensdag 15 mei, in ieder geval niet meemaken. Een langdurige blessure zou bovendien een zomerse toptransfer in de weg kunnen staan.

The post ‘Einde seizoen voor Hirving Lozano’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Einde seizoen voor Hirving Lozano’

Hirving Lozano ging er gisteren in de wedstrijd tegen Willem II met een ogenschijnlijk zware blessure van af. Gevreesd wordt nu dat het einde van het seizoen is voor de vleugelflitser.

Het rechterbeen van Lozano kwam tussen de twee benen van de inglijdende Heerkens terecht en bleef ‘haken’. De vleugelaanvaller schreeuwde het uit van de pijn en greep direct naar zijn knie. Vervolgens werd Lozano gedurende enkele minuten behandeld op het veld van het Willem II Stadion. De Mexicaan moest uiteindelijk per brancard het veld af en werd vervangen door Gastón Pereiro.

Lozano lijkt op het eerste gezicht een ernstige knieblessure overgehouden aan de botsing met Heerkens. In dat geval gaat hij de resterende competitiewedstrijden, tegen AZ op zondag 12 mei en Heracles Almelo op woensdag 15 mei, in ieder geval niet meemaken. Een langdurige blessure zou bovendien een zomerse toptransfer in de weg kunnen staan.

The post ‘Einde seizoen voor Hirving Lozano’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Einde seizoen voor Hirving Lozano’

Hirving Lozano ging er gisteren in de wedstrijd tegen Willem II met een ogenschijnlijk zware blessure van af. Gevreesd wordt nu dat het einde van het seizoen is voor de vleugelflitser.

Het rechterbeen van Lozano kwam tussen de twee benen van de inglijdende Heerkens terecht en bleef ‘haken’. De vleugelaanvaller schreeuwde het uit van de pijn en greep direct naar zijn knie. Vervolgens werd Lozano gedurende enkele minuten behandeld op het veld van het Willem II Stadion. De Mexicaan moest uiteindelijk per brancard het veld af en werd vervangen door Gastón Pereiro.

Lozano lijkt op het eerste gezicht een ernstige knieblessure overgehouden aan de botsing met Heerkens. In dat geval gaat hij de resterende competitiewedstrijden, tegen AZ op zondag 12 mei en Heracles Almelo op woensdag 15 mei, in ieder geval niet meemaken. Een langdurige blessure zou bovendien een zomerse toptransfer in de weg kunnen staan.

The post ‘Einde seizoen voor Hirving Lozano’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *