Online Roulette RSS

Dagelijks het laatste online roulette nieuws voor jou verzameld

‘Megadeal Ajax is eindelijk rond, na de Champions League de bevestiging’

Volgens de Spaanse media zijn Ajax en FC Barcelona al een tijdje akkoord over de transfer van Matthijs de Ligt. Ze zouden dit nog niet naar buiten hebben gebracht vanwege de Champions League-verrichtingen. Beide clubs staan in de halve finales van dit prestigieuze toernooi.

Er is een akkoord over de transfersom (van eenzelfde orde als die van De Jong) en er zou zelfs al een contractvoorstel zijn geaccepteerd door de jonge verdediger. Naar verluidt vinden de beide topclubs het echter niet het moment om met officieel nieuws te komen, met het oog op het spannende slot van het voetbalseizoen.

Barça speelt twee keer tegen Liverpool in de halve finale van de Champions League en Ajax neemt het op tegen Tottenham Hotspur. Bovendien kunnen beide teams ook nog het kampioenschap winnen en de bekerfinale naar zich toetrekken (de Copa del Rey en de KNVB-beker). Zijn de prijzen helemaal verdeeld, dan zullen de betrokken partijen hoogstwaarschijnlijk snel een persbericht verspreiden.

The post ‘Megadeal Ajax is eindelijk rond, na de Champions League de bevestiging’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *