Online Roulette RSS

Dagelijks het laatste online roulette nieuws voor jou verzameld

Buitenlandse media: ‘Ajax heeft de nieuwe Johan Cruijff in huis’

Ajax won gisteren in de Champions League met 0-1 van Tottenham Hotspur. Donny van de Beek maakte in de 15de minuut de enige treffer van het duel. Vandaag gaan de buitenlandse media los over de prestaties van de Amsterdammers.

De BBC schrijft bijvoorbeeld: “De pas negentienjarige De Ligt toonde leiderschapskwaliteiten die zijn leeftijd overstijgen, zette de defensie neer en stuurde ploeggenoten met meer ervaring aan als een expert. En Barcelona-aankoop Frenkie de Jong en collega-middenvelder Donny van de Beek lieten zien dat dit Ajax een ploeg is met klasse en jeugdigheid die volgens de belangrijkste tradities van de club speelt. Dit Ajax heeft de kwaliteiten en het vertrouwen om all the way te gaan.”

The Daily Mail komt op de proppen met een mooie vergelijking: “De Jong loopt zelfs een beetje als Johan Cruijff. In het systeem waarin Erik ten Hag vier spelers de vrijheid geeft het spel zelf in te vullen, is het gewoon echt leuk om naar De Jong te kijken. Hij is de extra man achterin, voorin en in het doel, als de regels het zouden toestaan. Het spelletje wordt makkelijk voor een middenvelder met zoveel talent.” Bij de krant heeft men zich verbaasd over De Ligt: “Is hij echt pas negentien? Staat synoniem voor kalmte en zelfbeheersing. Wordt zeker weten een van de besten ter wereld.” The Guardian vult aan: “Hij heeft de bouw van een tank.”

 

The post Buitenlandse media: ‘Ajax heeft de nieuwe Johan Cruijff in huis’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *