Online Roulette RSS

Dagelijks het laatste online roulette nieuws voor jou verzameld

‘Arjen Robben in gesprek met opvallende club’

Arjen Robben staat naar verluidt open voor een vertrek naar het Turkse Besiktas. Dit weten diverse media als Fanatik en beIN Sports te melden. Ook clubs uit China en het Midden-Oosten hebben hem een lucratief contract voorgeschoteld, maar zelf voelt de bijna transfervrije aanvaller meer voor Turkije.

Meerdere clubs uit de Süper Lig willen Robben graag inlijven, maar achter de schermen zouden al contacten zijn gelegd over een transfer naar Besiktas. Wel zou hij bedenktijd hebben gevraagd aan de Turkse topclub.

The post ‘Arjen Robben in gesprek met opvallende club’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *