Online Roulette RSS

Dagelijks het laatste online roulette nieuws voor jou verzameld

‘Feyenoord wil opvolger van Tonny Vilhena wegkapen voor de neus van PSV’

De verwachting is dat Tonny Vilhena deze zomer Feyenoord gaat verlaten en als opvolger hebben ze iemand in het vizier. Diverse buitenlandse media linken de Rotterdammers namelijk aan de 24-jarige Denis Bouanga.

De Ghanese middenvelder staat nog tot medio 2021 op de loonlijst bij het Franse Nimes, waar hij dit seizoen acht doelpunten produceerde in 35 wedstrijden. Daarmee heeft hij interesse uit Nederland gewekt.

Feyenoord is overigens niet de enige Eredivisie-club met interesse. Ook PSV zou een oogje hebben laten vallen op de middenvelder van Nimes, die ook bij TSG 1899 Hoffenheim in beeld is. Bij laatstgenoemde club is Alfred Schreuder volgend seizoen werkzaam als hoofdtrainer.

The post ‘Feyenoord wil opvolger van Tonny Vilhena wegkapen voor de neus van PSV’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *