Online Roulette RSS

Dagelijks het laatste online roulette nieuws voor jou verzameld

Matthijs de Ligt krijgt opvallend verzoekje van Cristiano Ronaldo

Na afloop van de finale van de Nations League zocht Cristiano Ronaldo even Matthijs de Ligt op. Dit deed hij omdat hij graag wil dat De Ligt gaat tekenen voor zijn club Juventus.

De Ajacied reageert voor de camera van de NOS: “Dat zou goed kunnen, ja. Ik verstond hem eerst niet. Ik schrok er een beetje van, dus daarom lachte ik. Maar ik heb niets gezegd. Zo kort na de wedstrijd ben je daar ook totaal niet mee bezig. Dan baal je dat je verloren hebt en dat is het enige waar je dan aan denkt eigenlijk.”

Niet alleen Juventus, maar ook FC Barcelona, Paris Saint-Germain en Manchester United hebben al bij de verdediger aangeklopt. Hij heeft nog altijd geen definitieve beslissing genomen en zijn toekomst is dus nog niet duidelijk: “Ik vind dat niet vervelend. De transferperiode begint ook pas over een tijdje, dus ik ga nu eerst lekker op vakantie en uitrusten. Ik laat het op me afkomen en dan zie ik het wel.”

The post Matthijs de Ligt krijgt opvallend verzoekje van Cristiano Ronaldo appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *