Online Roulette RSS

Dagelijks het laatste online roulette nieuws voor jou verzameld

‘AZ wilde speler van basisspeler van FC Barcelona naar Alkmaar halen’

AZ heeft deze zomer geprobeerd om een speler van Barcelona binnen te halen. Volgens El Mundo Deportivo hadden ze Carles Pérez in het vizier.

De jonge aanvaller staat de laatste tijd in de basis bij de grootmacht omdat Lionel Messi, Luis Suárez en Ousmane Dembélé geblesseerd zijn. In de eerste drie competitiewedstrijden van Barça scoorde hij één doelpunt en gaf hij twee assists en dat zijn toch behoorlijk aardige statistieken. Meerdere clubs wilden hem hebben deze zomer, maar oefenmeester Ernesto Valverde is blij dat de 21-jarige spits gebleven is.

Formule1
BUITENKANSJE!! EEN GLOEDNIEUWE MAX VERSTAPPEN HOODIE WINNEN? VOLG HEM DAN HIER VIA Formule1INSTAGRAM EN MAAK EEN GOEDE KANS!! AANRADER!!

De Primera División-clubs Alavés, Eibar, Getafe en Leganés gooiden volgens de bovengenoemde krant een balletje op bij het management van de aanvaller, evenals CSKA Moskou, FC Porto, AZ en Hertha BSC uit het buitenland. Tot en met de allerlaatste minuut van de tranferwindow hielden deze clubs een vinger aan de pols, omdat hij misschien wel had mogen vertrekken als Neymar (Paris Saint-Germain) of Federico Bernardeschi (Juventus) een overstap naar Camp Nou gemaakt had. Dit gebeurde niet en Pérez is nog altijd een speler van Barcelona.

 

The post ‘AZ wilde speler van basisspeler van FC Barcelona naar Alkmaar halen’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *