Online Roulette RSS

Dagelijks het laatste online roulette nieuws voor jou verzameld

‘Zlatan Ibrahimovic in gesprek met zijn oude club’

Zlatan Ibrahimovic is opzoek naar een nieuwe club. Hij voert daarom op het moment gesprekken met zijn oude ploeg AC Milan. Dit weet het medium Sky Italia te melden.

Nu de Zweed te kennen gaf LA Galaxy en de MLS te laten voor wat het is en terug te keren naar Europa, lijkt vooral een terugkeer naar Italië dan ook aan de orde. De voorbije dagen werd zo vooral Bologna naar voren geschoven als een mogelijke kandidaat voor Ibrahimovic zijn diensten, al heeft die volgens Sky Italia nu toch een spectaculairdere bestemming op het oog.

Het medium weet namelijk dat Mino Raiola, de bekende zaakwaarnemer van de spits, momenteel gesprekken voert met het bestuur van AC Milan. De Rossoneri zijn andermaal bezig aan een ondermaatse campagne en kamperen pas op de veertiende plaats in de stand. Een rentree van Ibrahimovic zou er dan ook meer dan welgekomen zijn, al hoeven we nog niet meteen witte rook te verwachten. Pas volgende week zou de oud-Ajacied immers een beslissing over zijn toekomst nemen.

 

The post ‘Zlatan Ibrahimovic in gesprek met zijn oude club’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *