Online Roulette RSS

Dagelijks het laatste online roulette nieuws voor jou verzameld

Zlatan boos op EA Sports: ‘Let’s investigate’

Zlatan Ibrahimovic is boos op FIFA ontwikkelaar EA Sports. Ze zouden namelijk zonder zijn toestemming zijn gezicht en naam hebben gebruikt.

‘Wie heeft FIFA EA Sports toestemming gegeven om mijn naam en gezicht te gebruiken?’, vraagt de spits zich hardop af. ‘FIFPro? Voor zover ik weet ben ik geen lid van FIFPro en als dat wel zo is, is dat gebeurd zonder dat ik hiervan op de hoogte was. Ik weet zeker dat ik FIFA of FIFpro nooit heb toegestaan mij te gebruiken om geld te verdienen.’

In een aanvullende tweet schrijft hij: ‘Iemand heeft al die jaren winst gemaakt met mijn naam en gezicht zonder dat er een overeenkomst was. Tijd om dit te onderzoeken.’

The post Zlatan boos op EA Sports: ‘Let’s investigate’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *