Online Roulette RSS

Dagelijks het laatste online roulette nieuws voor jou verzameld

‘PSV maakt kans op Barca-talent Riqui Puig’

De kans dat Barca-talent deze winter een overstap gaat maken naar een andere club is groot. Leeds United en Everton denken aan een deal, maar volgens het medium Fichajes heeft ook PSV concrete interesse in een (huur)deal.

En Koeman zou een voorkeur hebben voor het Philips Stadion: de voormalige bondscoach van het Nederlands elftal denkt dat zijn pupil tot wasdom kan komen in Eindhoven.

In een eerder stadium werd Puig overigens al aan Ajax gelinkt. Aan het begin van de zomerse transferwindow zou directeur voetbalzaken Marc Overmars geïnformeerd hebben naar de Spanjaard, die op dat moment nog niet wilde vertrekken. Het is onduidelijk of de Amsterdammers nog steeds belangstelling hebben.

The post ‘PSV maakt kans op Barca-talent Riqui Puig’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *