Online Roulette RSS

Dagelijks het laatste online roulette nieuws voor jou verzameld

‘Nummer 9 ligt klaar bij Telstar voor Klaas-Jan Huntelaar’

Andries Jonker de trainer van Telstar heeft met een grap gereageerd op het naderende afscheid als voetballer van Klaas-Jan Huntelaar. Toch liet hij nog wel de deur op een kier voor een aantal oude clubs van hem.

Daar zit Telstar niet tussen, maar Jonker reageerde met een knipoog op de beslissing van Huntelaar. Eerder werd al eens geprobeerd om Rafael van der Vaart naar IJmuiden te halen. “Het rugnummer 9 ligt al klaar voor Huntelaar”, lachte Jonker bij de liveshow van Voetbal International.

Jonker zag Huntelaar zeventien jaar geleden voor het eerst spelen, toen hij op huurbasis uitkwam voor AGOVV Apeldoorn. Daar kroonde Huntelaar zich tot topscorer van de Eerste Divisie, met 26 goals. Daarna verkaste hij naar sc Heerenveen. “Toen dacht ik al: ‘wat is dat voor mannetje?’ Met de cursisten gingen we samen met Fred Rutten naar Apeldoorn. Hij was er van overtuigd dat Klaas-Jan een potentiele topper zou zijn. Nou, hij heeft gelijk gehad.”

The post ‘Nummer 9 ligt klaar bij Telstar voor Klaas-Jan Huntelaar’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *