Online Roulette RSS

Dagelijks het laatste online roulette nieuws voor jou verzameld

‘Real Madrid verrast en gaat Nederlandse speler contracteren’

Volgens de Spaanse media gaat Jayden Braaf Manchester City verruilen voor Real Madrid. De Engelse pers berichtte eerder al dat er frictie ontstaan is tussen de achttienjarige linksbuiten en zijn werkgever. Braaf is wedstrijdfit, maar behoort de laatste tijd om de een of andere reden niet tot de selectie van Manchester City Onder-23. Er lijkt dus een transfer in de maak te zijn.

Volgens de laatste geluiden uit Spanje hoopt Real Madrid binnenkort toe te slaan. Braaf wordt gezien als ‘de nieuwe Jadon Sancho’, die de jeugdopleiding van City inruilde voor Borussia Dortmund en inmiddels meer dan 100 miljoen euro waard is.

Het contract van Braaf in het Etihad Stadium loopt nog door tot medio 2023 en dat maakt hem best een dure klant. Naar verluidt willen de Citizens namelijk 9 miljoen euro voor hem hebben, al is dat natuurlijk peanuts als de voormalige jeugdspeler van zowel Ajax als PSV Sancho écht achternagaat.

The post ‘Real Madrid verrast en gaat Nederlandse speler contracteren’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *