Online Roulette RSS

Dagelijks het laatste online roulette nieuws voor jou verzameld

Op deze mooie voetbalmomenten kunnen we ons verheugen in 2022!

2022. Een nieuw jaar. Een nieuw begin. En bovenal: een nieuw voetbaljaar! En wat een jaar zal dit worden! Menig sportliefhebber verheugd zich al op het komende seizoen. Niet alleen kunnen we genieten van alweer de tweede helft van de eredivisie, maar er zullen ook nog een aantal mooie voetbalmomenten komen. Grote kans dat 2022 heel spectaculair en memorabel wordt. Wordt dit hét moment dat het Nederlands elftal hoge ogen gooit op het WK? Of zullen de OranjeLeeuwinnen ons weer versteld doen staan? Dit zijn in elk geval dé belangrijkste hoogtepunten in de voetbalwereld. Deze data moet je zeker vrijhouden in je agenda!

Laatste speelronde van de eredivisie

Allereerst natuurlijk de laatste speelronde van de eredivisie. Dit is ieder jaar weer een moment om reikhalzend naar uit te kijken. Toch lijkt het dit seizoen nog een tikketje spannender te zijn. Want niet alleen Ajax en PSV strijden om de schaal, maar ook Feyenoord heeft zich weer heel dichtbij weten te plaatsen. Wie weet wat dit zou opleveren. Wie wordt dit jaar kampioen in de eredivisie? De winterstop is net achter de rug, dus we kunnen binnenkort alweer genieten van de tweede helft. Hierbij zullen er nog zestien speelronden volgen. Op 15 mei zal de allerlaatste speelronde zijn. Vrijhouden in de agenda dus.

Achtste finale Champions League

De echte Ajax liefhebber heeft deze datum natuurlijk allang in de agenda staan. Maar menig voetballiefhebber niet. Terwijl ze de wedstrijd wel graag zouden volgen. De achtste finale is immers allesbepalend. Zal deze de voordeur openen voor de Amsterdammers om verder te strijden in de Champions League? We komen het al heel snel te weten. Namelijk op 23 februari.

Finale EK Oranje Leeuwinnen

De Oranje Leeuwinnen zijn ook dit jaar weer favoriet op het EK. Ondanks dat het dames elftal de eerste wedstrijden ietwat teleur stelde, zijn de verwachtingen nog altijd erg hoog. Zeker nu er weer een aantal nieuwe juweeltjes aan het team zijn toegevoegd. De tijd zal leren hoe het dames elftal het er van afbrengt en of zij in staat zijn om hun titel langer te bewaren. We gaan het ontdekken op 31 juli 2022.

Finale Champions League

 

Op dit moment zijn er nog zestien ploegen in de race voor die zo gewilde bokaal. Ajax dus ook nog. Wie Chelsea op zal volgen is nog een raadsel. Een kans van één op de zestien dat Ajax deze titel bemachtigt. Spannend! We zullen erachter komen wie de opvolger zal zijn op 28 mei. Dan barst het geweld los op het voetbalveld en strijden de laatste twee teams om die belangrijke titel.

Start WK in Qatar

 

Geheel anders dan we normaal gewend zijn, start het WK dit keer pas aan het einde van het jaar. Goed om te weten. Mooi moment om bijvoorbeeld nog een welverdiende vakantie in te plannen rond die tijd. De openingswedstrijd van het WK in Qatar zal op 21 november om 11.00 zijn. Op 18 december 2022 wordt de finale gespeeld. Zal Nederland hierbij betrokken zijn? De tijd zal het leren.

The post Op deze mooie voetbalmomenten kunnen we ons verheugen in 2022! appeared first on "GRAAFT DIEPER IN VOETBAL".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.